facebook pixel

Aktiivisena arjessa, Turku

Ajankohta ja kurssipaikka
keskiviikkoisin 16.5., 13.6., 15.8., 12.9., 10.10., 7.11., 5.12.2018 sekä 9.1.2019 klo 1317, Lounatuulet yhteisötalo, ryhmätila Saarni (Läntinen Pitkäkatu 33)

Hakuaika päättyy
13.4.2018

Aktiivisena arjessa -kurssi on tarkoitettu sinulle, joka olet kokenut toimintakykysi laskeneen huomattavasti ja koet tarvitsevasi läheisten apua enenevässä määrin. Toimintakyvyn heikkeneminen (sairaudesta johtuvat oireet, liikkuminen, arjen askareet, pukeutumiset, peseytymiset) vaikeuttaa myös osallistumista kodin ulkopuolisiin tapahtumiin. Myös arjen apuna oleva läheinen  puoliso, aikuinen lapsi, ystävä, naapuri  on tervetullut kurssille.

Kurssilla on tarkoitus haastatteluin selvittää sinun ja läheisesi selviytymistä kotona ja kodin ulkopuolella. Selvityksen perusteella laaditaan yhteinen tavoite, joka tähtää mielekkäämpään ja aktiivisempaan arkeen. Tavoitteiden perusteella suunnitellaan paikkakunnan toimintaympäristöön ja paikkakunnan eri verkostoihin tutustumista. Käynneillä on tarkoitus rohkaista ja löytää vaihtoehtoisia keinoja itsenäisempään osallistumiseen omassa kodissa ja kodin ulkopuolella.

Kurssi on tarkoitettu MS-tautia tai muuta harvinaista neurologista sairautta sairastaville, joiden sairaus ei ole vaikea-asteinen. Kurssiohjaajina toimivat fysioterapeutti ja toimintaterapeutti.

Kurssi on osallistujille maksuton.

 

Hakuohje

Täytä sähköinen hakemus nettisivuilla tai tulosta paperinen hakemus ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi).

Siirry hakemuslomakkeeseen TÄSTÄ.

Hakemus lähetetään osoitteeseen
Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5.krs
33100 Tampere

Lisätietoja

Arja Toivomäki
avokuntoutuspäällikkö
p. 040 180 7338
arja.toivomaki@neuroliitto.fi