Fatiikki ja toimiva arki, Helsinki

Ajankohta ja kurssipaikka
tiistaisin 3.9.–22.10.2019 klo 17–19, Helsinki, Aivovammaliiton toimisto (Malminkaari 5)

Hakuaika päättyy
4.8.2019
————————————

Askarruttaako oma jaksaminen arjessa? Uupumuksen kanssa voi oppia elämään ja keinoja sen hallitsemiseen on mahdollista löytää. Kurssilla käsitellään monipuolisesti ratkaisuja tilanteisiin, joissa sairaus ja sen aiheuttama uupumus vaikeuttavat arjen jaksamista. Tärkeintä on oppia kuuntelemaan itseään ja omaa kehoaan, oppia omia jaksamisen rajoja sekä löytää voimavaroja ja vahvuuksia, jotka kantavat eteenpäin sekä työssä että arjessa.

Kurssi on tarkoitettu MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville, joiden sairaus ei ole vaikea-asteinen. Kurssille voi osallistua yhdessä läheisen kanssa.

Kurssi järjestetään yhteistyössä Aivovammaliiton kanssa, joten kurssille osallistuu myös heidän kohderyhmäänsä. Aivovammaliiton asiakkaat hakevat tälle kurssille oman järjestönsä kautta: Aivovammaliiton kurssihakemus

Kurssi on osallistujille maksuton.

Lisätietoja

Annika Ingves
kuntoutussuunnittelija
puh. 0400 231 898
annika.ingves@neuroliitto.fi

Haku

Täytä sähköinen hakemus nettisivuilla tai tulosta paperinen hakemus ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi). Jos mukaasi tulee läheinen, täytä myös hänen tietonsa.

Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5. krs
33100 Tampere

 

Hae kurssille »

 

Logo