facebook pixel

Kehon ja mielen voimavarat, Joensuu

Ajankohta ja kurssipaikka
torstaisin 20.9.−8.11.2018 (pl. 18.10.) klo 16.30−18.30, Topaasi (Teollisuuskatu 15)

Hakuaika päättyy
4.9.2018

Kurssilla etsitään keinoja, joilla voi lisätä kehon ja mielen hyvinvointia, vahvistaa ja lisätä omia kuntoutumiskeinoja ja tarjotaan mahdollisuus vertaistukeen ryhmässä. Kurssi sisältää ammatillisesti ohjattuja ryhmäkeskusteluja, toiminnallista harjoittelua sekä rauhallisia ja helppoja kehon liikkuvuus-, lihasvoima- ja  kehotietoisuusharjoitteita. Kurssilla tutustutaan myös pilates- ja syvävenyttelyharjoitteisiin.

Kurssi on tarkoitettu MS-tautia tai muuta harvinaista neurologista sairautta sairastaville. Kurssille osallistuminen edellyttää omatoimista liikkumista niin, että osallistuja pystyy liikkumaan lattiatasoon ja nousemaan ylös ilman avustusta. Kurssiohjaajina toimivat Method Putkisto-, MP Pilates-, MP Kävelyntaito ja SPS-ohjaajat Tanja Paasikallio ja Irene Tontti.

Kurssi on osallistujille maksuton.

 

Hakuohje

Täytä sähköinen hakemus nettisivuilla tai tulosta paperinen hakemus ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi).

Siirry hakemuslomakkeeseen TÄSTÄ.

Hakemus lähetetään osoitteeseen
Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5. krs
33100 Tampere

Lisätietoja

Pirkko Hämäläinen
kuntoutussuunnittelija
p. 040 823 5685
pirkko.hamalainen@neuroliitto.fi