Kehon ja mielen voimavarat, Jyväskylä

Ajankohta ja kurssipaikka
torstaisin 16.1.–27.2.2020 klo 16.30–19, Jyväskylä, Minna Canthin Kulma

Hakuaika päättyy
ma 16.12.2019
————————————

Keho ja mieli muodostavat kokonaisuuden ja ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa keskenään. Kehon tuntemukset vaikuttavat mieleen ja toisaalta tunteet ja ajatukset heijastuvat liikkumiseen ja kokemukseen omasta kehosta. Kurssilla opetellaan tunnistamaan ja vahvistamaan kehon ja mielen voimavaroja, löytämään keinoja itsesäätelyn tueksi sekä otetaan käyttöön uusia keinoja selvitä sairauden kanssa.

Kurssi sisältää ammatillisesti ohjattuja ryhmäkeskusteluja, toiminnallista harjoittelua sekä kehotietoisuusharjoitteita.

Kurssi on tarkoitettu MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville. Kurssille osallistuminen edellyttää omatoimista liikkumista niin, että osallistuja pystyy liikkumaan lattiatasoon ja nousemaan ylös ilman avustusta.

Kurssi on osallistujille maksuton.

”Pysähdyttävin asia koski pidäteltyjen tunteiden muuntumista. Psykologiset roolikartat ja oman sietoikkunan ymmärtäminen oli tärkeää. Myös oman kehonkuvan maalaaminen sai voimakkaita tunteita aikaiseksi. Voimarajojen lisääminen omaan kuvaan sai sen tuntumaan todelliselta ja kohdentumaan juuri minuun.”

 

Lisätietoja

kuntoutussuunnittelija
Pirkko Hämäläinen
puh. 040 823 5685
pirkko.hamalainen@neuroliitto.fi


Haku

Täytä sähköinen hakemus nettisivuilla tai tulosta paperinen hakemus ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi).

Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5. krs
33100 Tampere

Hae kurssille »

Logo