KokoNainen, Kuopio

Ajankohta ja kurssipaikka
ma–pe 25.–29.11.2019, Kuopio, Kylpylähotelli Rauhalahti

Hakuaika päättyy
18.10.2019
————————————

Nainen, uskallatko täyttää fyysisen itsesi, olla niin pitkä ja leveä kuin olet? Voimme olla aitoja itsejämme vain silloin, kun meillä on lupa olla juuri sitä, mitä olemme. Aito itse on pohjimmiltaan ruumiillinen.

MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville naisille suunnatulla kurssilla pohditaan omaa suhdetta kehollisuuteen, omiin tarpeisiin ja tapoihin. Kurssin teemoina ovat naiseus, tunteet, kehon ja mielen hyvinvointi sekä seksuaalisuus. Kurssin ohjelmaan sisältyy kehotyöskentelyä, ohjattua liikuntaa, rentoutusta sekä luovien menetelmien käyttöä tarpeen mukaan (ääni, värit, autenttinen liike, ym.) ja ohjattuja ryhmäkeskusteluja kurssin teemoista.

Kurssilla majoitutaan. Kurssin hinta on 12e/vrk/hlö. Kelasta voit hakea matkakorvausta omavastuun (25 €/suunta) ylittävältä osalta halvimman matkustustavan mukaan, jos lääkäri on suositellut kurssia.

Lisätietoja

Pirkko Hämäläinen
kuntoutussuunnittelija
puh. 040 823 5685
pirkko.hamalainen@neuroliitto.fi

Haku

Täytä sähköinen hakemus nettisivuilla tai tulosta paperinen hakemus ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi).

 

Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5. krs
33100 Tampere

 

Hae kurssille »

 

Logo