KokoNainen, Saarijärvi

kurssin teemana voimavarat, kaksi henkilöä kävelee metsässä ulkoiluvarusteissa

Tähän kurssiin on tullut muutoksia koronavirusepidemian vuoksi.
Katso kurssimuutokset kootusti täältä »

Ajankohta ja kurssipaikka
ma–pe 30.3.–3.4.2020, Saarijärvi, Kylpylähotelli Summassaari

Hakuaika päättyy
pe 28.2.2020
————————————

Nainen, uskallatko täyttää fyysisen itsesi, olla niin pitkä ja leveä kuin olet? Voimme olla aitoja itsejämme vain silloin, kun meillä on lupa olla juuri sitä, mitä olemme. Aito itse on pohjimmiltaan ruumiillinen.

MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville naisille suunnatulla kurssilla pohditaan omaa suhdetta kehollisuuteen, omiin tarpeisiin ja tapoihin. Kurssin teemoina ovat naiseus, tunteet, kehon ja mielen hyvinvointi sekä seksuaalisuus. Kurssin ohjelmaan sisältyy kehotyöskentelyä, ohjattua liikuntaa, rentoutusta sekä luovien menetelmien käyttöä tarpeen mukaan (ääni, värit, autenttinen liike, ym.) ja ohjattuja ryhmäkeskusteluja kurssin teemoista.

Kurssilla majoitutaan. Kurssin hinta on 12 €/vrk/aikuinen. Kelasta voit hakea matkakorvausta omavastuun (25 €/suunta) ylittävältä osalta halvimman matkustustavan mukaan, jos lääkäri on suositellut kurssia.

”KokoNainen kurssi oli ihan paras! Yllätyin miten paljon tuli uutta asiaa naiseuteen liittyen vaikka olen aikuinen nainen ja kahden aikuisen miehen äiti!”

 

Lisätietoja

kuntoutussuunnittelija
Pirkko Hämäläinen
puh. 040 823 5685
pirkko.hamalainen@neuroliitto.fi


Haku

Täytä sähköinen hakemus nettisivuilla tai tulosta paperinen hakemus ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi).

Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5. krs
33100 Tampere

Hae kurssille »