Hakulomake

Tällä lomakkeella MS-tautia ja harvinaisia neurologisia sairauksia sairastavat ja/tai heidän läheisensä voivat hakeutua Neuroliiton sopeutumisvalmennuskursseille sekä teemallisille avokursseille. Mikäli haet kurssin päätyttyä Kelalta matkakorvauksia ja/tai kuntoutusrahaa yön yli kestävältä kurssilta, tarvitset hakemuksen liitteeksi lääkärin suosituksen. Muille kursseille hakeutumiseen ei tarvita liitteitä. Kurssille valitseminen edellyttää, että henkilötietosi rekisteröidään henkilötietojärjestelmään. Henkilötietoja käytetään vain kurssitarkoitukseen.

Jos haluat täyttää ja postittaa paperisen hakulomakkeen, voit tulostaa sen  TÄSTÄ tai tilata kotiisi ottamalla yhteyttä sanna.marjamaki@neuroliitto.fi tai 040 7342 782

Kelan avomuotoisille kuntoutuskursseille ei voi hakea tällä lomakkeella, vaan niitä haetaan Kelan lomakkeella KU 132 tai KU 104. Lisäksi tarvitset niihin lääkärin B-lausunnon kurssitarpeesta.

Täytä hakulomake

Kurssille valitseminen edellyttää, että henkilötietosi rekisteröidään henkilötietojärjestelmään. Henkilötietoja käytetään vain kurssitarkoitukseen. HUOM! Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, kirjoita sen tilalle sanna.marjamaki@neuroliitto.fi, jotta pääset lomakkeessa eteenpäin. Tällöin et saa sähköisesti vahvistusta hakulomakkeesi toimituksesta, vaan otamme sinuun yhteyttä puhelimitse.
  • Sopeutumisvalmennuskurssit ja avomuotoiset teemakurssit

  • Täytä läheisen henkilötiedot, jos haet perhe- tai parikurssille

  • Nyt olet käynyt läpi kaikki kysymykset, ja voit lähettää lomakkeen painamalla Lähetä-painiketta.

    Lähettäminen saattaa kestää hetken hitaimmilla nettiyhteyksillä. Jos kuitenkin jäät lähettämisen jälkeen tälle sivulle, eikä näkyviin tule vahvistusviestiä, kannattaa palata tarkistamaan, onko joku tähdellä merkitty kenttä jäänyt tyhjäksi.

    Tyhjäksi jääneet pakolliset kentät on korostettu punaisella värillä. Täydennä tarvittaessa hakemustasi, ja yritä lähettää lomake uudelleen.

    Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, saat siitä sähköpostiisi vahvistuksen.

Logo