Luonto ja voimavarat -parikurssi, Rovaniemi

Ajankohta ja kurssipaikka
ma–pe 16.–20.9.2019, Rovaniemi, Santasport Lapin Urheiluopisto

Hakuaika päättyy
16.8.2019
————————————

Luonto ja voimavarat -parikurssilla etsitään keinoja pitää itsestäsi ja parisuhteesta huolta. Haluatteko löytää iloa ja sisäistä kiireettömyyttä yhteiseen arkeen? Tasapainoinen mieli ja hyvä fyysinen kunto auttavat elämään pitkäaikaissairauden kanssa. Kurssilla opitaan tunnistamaan ja arvostamaan olemassa olevia voimavaroja ja mahdollisesti löytämään uusia, sekä ottamaan ne käyttöön.

Kurssin ohjelmaan sisältyy ammatillisesti ohjattuja ryhmäkeskusteluja, parityöskentelyä ja liikuntaa luonnon keskellä. Kurssi on tarkoitettu MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville, joiden sairaus ei ole vaikea-asteinen sekä heidän puolisoilleen. Osallistuaksesi kurssille, sinun tulisi pystyä toimimaan kurssilla omatoimisesti ja liikkumaan itsenäisesti luonnossa vähintään kolme kilometriä.

Kurssilla majoitutaan. Kurssin hinta on 12e/vrk/hlö. Kelasta voit hakea matkakorvausta omavastuun (25 €/suunta) ylittävältä osalta halvimman matkustustavan mukaan, jos lääkäri on suositellut kurssia.

Lisätietoja

Marjo Mäyrä
kuntoutussuunnittelija
puh. 040 565 6204
marjo.mayra@neuroliitto.fi

Haku

Täytä sähköinen hakemus nettisivuilla tai tulosta paperinen hakemus ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi). Täytä myös läheisen tiedot.

 

Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5. krs
33100 Tampere

 

Hae kurssille »

 

Logo