facebook pixel

Luonto ja voimavarat, Rokua

Ajankohta ja kurssipaikka
28.5.–1.6.2018, Rokua Health & Spa Hotel

Hakuaika päättyy
19.4.2018

Etsitkö keinoja pitää itsestäsi huolta? Haluatko löytää iloa ja sisäistä kiireettömyyttä arkeesi? Tasapainoinen mieli ja hyvä fyysinen kunto auttavat sinua elämään pitkäaikaissairauden kanssa. Kurssilla opitaan tunnistamaan ja arvostamaan jo olemassa olevia voimavaroja ja mahdollisesti löytämään uusia, sekä ottamaan ne käyttöösi. Kurssin ohjelmaan sisältyy ryhmäkeskusteluja ja liikuntaa luonnon keskellä. Kurssi on tarkoitettu MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville. Sairaus ei ole vaikea-asteinen. Pystyt liikkumaan itsenäisesti luonnossa vähintään 3 km. Kurssille voi hakea yhdessä yli 18-vuotiaan läheisen/ystävän kanssa.

Kurssilla majoitutaan. Kurssin hinta on 12 €/vrk/hlö. Kelasta voit hakea matkakorvausta omavastuun (25 €/suunta) ylittävältä osalta halvimman matkustustavan mukaan, jos lääkäri on suositellut kurssia.

Hakuohje

Täytä sähköinen hakemus nettisivuilla tai tulosta paperinen hakemus ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi). Jos mukaasi tulee läheinen, täytä myös hänen tietonsa.

Siirry hakemuslomakkeeseen TÄSTÄ.

Tarvitset hakemuksen liitteeksi lääkärinsuosituksen, jos haluat hakea Kelalta matkakorvauksia tai kuntoutusrahaa. Lääkärinsuosituksen ei tarvitse olla laaja lausunto vaan riittää, kun siinä on mainittu mille kurssille haet ja perusteet kuntoutuksen tarpeellisuudesta. Suosituksen ei myöskään tarvitse olla neurologin kirjoittama, vaan omalääkärin tai työterveyslääkärin suositus on pätevä.

Lähetä suositus kuntoutussuunnittelijalle ennen kurssin alkua alla olevaan osoitteeseen.

Hakemus ja liite lähetetään osoitteeseen
Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5. krs
33100 Tampere

Lisätietoja

Pirkko Hämäläinen
kuntoutussuunnittelija, ft
p. 040 823 5685
pirkko.hamalainen@neuroliitto.fi