Nuoruuden voimalla -kurssi alle 35-vuotiaille, Lohja

Ajankohta ja kurssipaikka
to–su 3.–6.10.2019, Lohja, Kylpylähotelli Päiväkumpu

Hakuaika päättyy
30.8.2019
————————————

Nuoruuden voimalla -kurssilla pohditaan, miten sairaus vaikuttaa elämään. Mistä löytää voimia ja iloa kiireiseen elämänrytmiin tai mistä ryhtiä ja rytmiä elämään? Kurssilla keskustellaan ja liikutaan yhdessä.

Kurssi on tarkoitettu alle 35-vuotiaille MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville, joiden sairaus ei ole vaikea-asteinen ja liikkuminen on itsenäistä. Ei ole merkitystä onko sinulla toimintakykyä haittaavia oireita.

Kurssilla majoitutaan. Kurssin hinta on 12e/vrk/hlö. Kelasta voit hakea matkakorvausta omavastuun (25 €/suunta) ylittävältä osalta halvimman matkustustavan mukaan, jos lääkäri on suositellut kurssia.

Lisätietoja

Sanna Marjamäki
kuntoutussuunnittelija
puh. 040 734 2782
sanna.marjamaki@neuroliitto.fi

Haku

Täytä sähköinen hakemus nettisivuilla tai tulosta paperinen hakemus ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi).

Tarvitset hakemuksen liitteeksi lääkärinsuosituksen, jos haluat hakea Kelalta matkakorvauksia tai kuntoutusrahaa. Lääkärinsuosituksen ei tarvitse olla laaja lausunto vaan riittää, kun siinä on mainittu mille kurssille haet ja perusteet kuntoutuksen tarpeellisuudesta. Suosituksen ei myöskään tarvitse olla neurologin kirjoittama, vaan omalääkärin tai työterveyslääkärin suositus on pätevä. Lähetä suositus kuntoutussuunnittelijalle ennen kurssin alkua alla olevaan osoitteeseen.

Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5. krs
33100 Tampere

 

Hae kurssille »

 

Logo