Perhekurssi – perheille, joissa nuoria kouluikäisiä lapsia, Savonlinna

kurssin teemana peri- ja perhekurssit, mies ja nainen muodostavat käsillään yhdessä sydämen

Tähän kurssiin on tullut muutoksia koronavirusepidemian vuoksi. Katso kurssimuutokset kootusti täältä »

Kurssin alkuperäinen suunniteltu alkamisajankohta oli kesäkuussa. Muutokset on tehty kurssin tietoihin alle.

Ajankohta ja kurssipaikka
ma–pe 12.–16.10.2020, Savonlinna, Spahotel Casino

Hakuaika päättyy
pe 11.9.2020
————————————

Perhekurssilla autetaan perhettä sopeutumaan muutoksiin, joita perheenjäsenen sairaus on tuonut mukanaan. Kurssilla avataan kommunikaatiota perheenjäsenten välillä ja rohkaistaan heitä jatkamaan avointa keskustelua arjessa. Kurssin aikana osallistujat tekevät pienryhmissä sairauteen ja perhe-elämään liittyviä kysymyksiä toisilleen ja vastaavat niihin. Kurssilla työskennellään aikuisten, nuorten ja lasten ryhmissä keskustellen ja yhdessä toimien lasten ikä huomioiden. Myös yksinhuoltajat voivat hakeutua kurssille.

Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa on nuori kouluikäinen lapsi, ja joissa aikuinen vanhempi sairastaa MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta. Kurssi on luontopainotteinen.

Kurssilla majoitutaan. Kurssin hinta on 12 €/vrk/aikuinen. Kelasta voit hakea matkakorvausta omavastuun (25 €/suunta) ylittävältä osalta halvimman matkustustavan mukaan, jos lääkäri on suositellut kurssia.

 

Lisätietoja

kuntoutussuunnittelija
Marjo Mäyrä
puh. 040 565 6204
marjo.mayra@neuroliitto.fi


Haku

Täytä sähköinen hakemus nettisivuilla tai tulosta paperinen hakemus ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi).

Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5. krs
33100 Tampere

Hae kurssille »