Tietoisena ja tarkkana työelämässä, Lohja

Ajankohta ja kurssipaikka
ma–pe 30.9.–4.10.2019, Lohja, Kylpylähotelli Päiväkumpu

Hakuaika päättyy
30.8.2019
————————————

Eikö mistään tule valmista, pätkiikö muisti? Onko työtehtävien oppiminen muuttunut työlääksi, aloittaminen ja keskittyminen haastavaksi tai työ vaatii liikaa voimia? Tarvitsetko tukea opiskelun tai työelämään liittyviin kysymyksiin? Kurssilla keskustellaan kognitiivisista oireista ja etsitään keinoja, miten hallita oireita ja tulla niiden kanssa paremmin toimeen työssä ja arjessa.

Kurssi on tarkoitettu niille MS-tautia ja harvinaista neurologista sairautta sairastaville henkilöille, joiden selviytyminen opiskeluissa, työelämässä tai arjessa on vaikeutunut muistiin, keskittymiseen tai toiminnanohjaukseen liittyvien ongelmien vuoksi.

Kurssilla majoitutaan. Kurssin hinta on 12 €/vrk/hlö. Kelasta voit hakea matkakorvausta omavastuun (25 €/suunta) ylittävältä osalta halvimman matkustustavan mukaan, jos lääkäri on suositellut kurssia.

Lisätietoja

Annika Ingves
kuntoutussuunnittelija
puh. 0400 231 898
annika.ingves@neuroliitto.fi

Haku

Täytä sähköinen hakemus nettisivuilla tai tulosta paperinen hakemus ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi).

 

Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5. krs
33100 Tampere

 

Hae kurssille »

 

Logo