Tutuksi tunteiden kanssa, Masku

kurssin teemana voimavarat, kaksi henkilöä kävelee metsässä ulkoiluvarusteissaAjankohta ja kurssipaikka
ma–pe 3.–7.2.2020, Masku, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus

Hakuaika päättyy
pe 3.1.2020
————————————

Pyörivätkö ajatuksesi ympyrää? Tunnetko puristavan tunteen rinnassasi, mutta et tiedosta mistä se johtuu? Tutuksi tunteiden kanssa -kurssilla opitaan tunnistamaan ja ilmaisemaan erilaisia tunnetiloja sekä kohentamaan omaa sosiaalista hyvinvointia. Teemoina ovat mm. tunteiden ilmaiseminen ihmissuhteissa, tunteiden itsesäätelykeinot, itsemyötätunto ja puolien pitäminen. Työskentelymenetelminä käytetään ohjattuja toiminnallisia ryhmätyömenetelmiä ja kehotietoisuusharjoitteita.

Kurssi on tarkoitettu MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville, joiden sairaus ei ole vaikea-asteinen. Pystyt liikkumaan ja toimimaan päivittäisissä toiminnoissa itsenäisesti.

Kurssilla majoitutaan. Kurssin hinta on 12 €/vrk/aikuinen. Kelasta voit hakea matkakorvausta omavastuun (25 €/suunta) ylittävältä osalta halvimman matkustustavan mukaan, jos lääkäri on suositellut kurssia.

Pieni ryhmäkoko tuki uskallusta antautua toiminnallisiin ryhmätyöharjoituksiin, joista oppi aina jotakin itsestään.

 

Lisätietoja

kuntoutussuunnittelija
Pirkko Hämäläinen
puh. 040 823 5685
pirkko.hamalainen@neuroliitto.fi


Haku

Täytä sähköinen hakemus nettisivuilla tai tulosta paperinen hakemus ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi).

Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5. krs
33100 Tampere

Hae kurssille »

Logo