Työkyky ja työssä jaksaminen, Saarijärvi

kurssin teemana työkyky, pöydällä muistiinpanovälineet ja kahvikuppi

Ajankohta ja kurssipaikka
ma–pe 20.–24.4.2020 + verkossa vko 25, Saarijärvi, Kylpylähotelli Summassaari

Hakuaika päättyy
pe 20.3.2020
————————————

Haluaisitko miettiä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien ja asiantuntijoiden kanssa, miten toimia kun sairaus haittaa työtä? Kurssilla etsitään keinoja työkyvyn tukemiseen esimerkiksi työpaikan järjestelyillä ja itsehoidon keinoin. Pohdimme myös omia voimavaroja suhteessa työssä jaksamiseen.

Kurssi on tarkoitettu työssä oleville tai työhön palaaville MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville.

Kurssilla majoitutaan. Kurssin hinta on 12 €/vrk/aikuinen. Kelasta voit hakea matkakorvausta omavastuun (25 €/suunta) ylittävältä osalta halvimman matkustustavan mukaan, jos lääkäri on suositellut kurssia.

”Kurssin hyödyllisintä antia oli se, miten työtä voidaan keventää pienilläkin muutoksilla, jotta arki olisi helpompaa ja siinä jaksaisi paremmin. Sain rohkeutta puhua sairaudesta työpaikalla.”

Lisätietoja

kuntoutussuunnittelija
Sanna Marjamäki
puh. 040 734 2782
sanna.marjamaki@neuroliitto.fi


Haku

Täytä sähköinen hakemus nettisivuilla tai tulosta paperinen hakemus ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi).

Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5. krs
33100 Tampere

Hae kurssille »

Logo