Työkyky ja työssä jaksaminen, verkko

kurssin teemana työkyky, pöydällä muistiinpanovälineet ja kahvikuppi

Tähän kurssiin on tullut muutoksia koronavirusepidemian vuoksi. Katso kurssimuutokset kootusti täältä »

Jos olet aiemmin hakenut vastaavalle Saarijärvellä toteutettavalle kurssille, on kyse samasta kurssista ja hakemuksesi on edelleen voimassa. Kurssi on siirretty verkkoon koronaepidemian vuoksi.

 

Ajankohta ja kurssipaikka
ma–pe 20.–24.4.2020 + vko 25, verkossa

Hakuaika päättyy
ma 30.3.2020

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme myös toisen verkkokurssin tällä aiheella. Sen hakuaika päättyy su 19.4.2020. Lue lisää »

————————————

Haluaisitko miettiä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien ja asiantuntijoiden kanssa, miten toimia kun sairaus haittaa työtä? Kurssilla etsitään keinoja työkyvyn tukemiseen esimerkiksi työpaikan järjestelyillä ja itsehoidon keinoin. Pohdimme myös omia voimavaroja suhteessa työssä jaksamiseen.

Kurssi on tarkoitettu työssä oleville tai työhön palaaville MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville.

Päivässä pidetään kaksi kahden tunnin mittaista verkkotapaamista, joiden lisäksi on itsenäisiä tehtäviä. Kurssilla keskustellaan, liikutaan ja ulkoillaan myös verkon välityksellä, mikäli se on mahdollista yhteiskunnallisessa tilanteessa.

Osallistumiseen tarvitaan tietokone, jossa on nettiyhteys, kamera sekä mikrofonilliset kuulokkeet.

Kelasta voit hakea kuntoutusrahaa myös tälle verkkokurssille, jos kurssin ajalta aiheutuu ansionmenetystä ja jos lääkäri on suositellut kurssia. Saat tästä lisätietoa kuntoutussuunnittelijalta.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkkovälitteisesti, joten se on osallistujille maksuton. Etätoteutuskanava on helppokäyttöinen kuvayhteydellä toimiva keskustelukanava.

”Kurssin hyödyllisintä antia oli se, miten työtä voidaan keventää pienilläkin muutoksilla, jotta arki olisi helpompaa ja siinä jaksaisi paremmin. Sain rohkeutta puhua sairaudesta työpaikalla.”

Lisätietoja

kuntoutussuunnittelija
Sanna Marjamäki
puh. 040 734 2782
sanna.marjamaki@neuroliitto.fi


Haku

Täytä sähköinen hakemus nettisivuilla tai tulosta paperinen hakemus ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi).

Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5. krs
33100 Tampere

Hae kurssille »