Uskalla, kokeile – löydä uusi luontoharrastus, Masku

Ajankohta ja kurssipaikka
ma–pe 3.–7.6.2019, Masku, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus

Hakuaika päättyy
3.5.2019
————————————

Toivotko, että sinä ja läheisesi tai perheesi löytäisi yhteisen liikunnallisen luontoharrastuksen tai oletko jättänyt mieluisan harrastuksen pois sairastumisen jälkeen? Kerää rohkeutta ja tule kokeilemaan läheisesi tai läheistesi kanssa erilaisia liikuntalajeja. Huomioimme osallistujien toiveet harrastuskokeiluissa. Tarkoituksena on kokeilla mm. uintia, melontaa, pyöräilyä, erilaisia pelejä, geokätköilyä ja retkeilyä. Tarvittaessa käytämme liikuntalajikokeilussa erityisliikuntavälineitä ja selvitämme yhdessä kokeiltujen harrastusten jatkomahdollisuuksia kotiympäristössäsi. Ole rohkea ja ilmoittaudu mukaan kurssille!

Kurssi on tarkoitettu MS-tautia tai muuta harvinaista neurologista sairautta sairastaville.

Kurssilla majoitutaan. Kurssin hinta on 12e/vrk/hlö. Kelasta voit hakea matkakorvausta omavastuun (25 €/suunta) ylittävältä osalta halvimman matkustustavan mukaan, jos lääkäri on suositellut kurssia.

Lisätietoja

Arja Toivomäki
avokuntoutuspäällikkö
puh. 040 1807 338
arja.toivomaki@neuroliitto.fi

Haku

Täytä sähköinen hakemus nettisivuilla tai tulosta paperinen hakemus ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi). Jos mukaasi tulee läheinen, täytä myös hänen tietonsa.

Tarvitset hakemuksen liitteeksi lääkärinsuosituksen, jos haluat hakea Kelalta matkakorvauksia tai kuntoutusrahaa. Lääkärinsuosituksen ei tarvitse olla laaja lausunto vaan riittää, kun siinä on mainittu mille kurssille haet ja perusteet kuntoutuksen tarpeellisuudesta. Suosituksen ei myöskään tarvitse olla neurologin kirjoittama, vaan omalääkärin tai työterveyslääkärin suositus on pätevä. Lähetä suositus kuntoutussuunnittelijalle ennen kurssin alkua alla olevaan osoitteeseen.

Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5. krs
33100 Tampere

 

Hae kurssille »

 

Logo