Uupumus ja toimiva arki, verkko

kurssin teemana näkymättömät oireet, askarreltuja paperisia naamioita ripustettuna narulle pyykkipojin

Tähän kurssiin on tullut muutoksia koronavirusepidemian vuoksi. Katso kurssimuutokset kootusti täältä »

Jos olet aiemmin hakenut vastaavalle Lappajärvellä toteutettavalle kurssille, on kyse samasta kurssista ja hakemuksesi on edelleen voimassa. Kurssi on siirretty verkkoon koronaepidemian vuoksi.

Ajankohta ja kurssipaikka
ma–pe 11.–15.5.2020, verkossa

Hakuaika päättyy
ke 8.4.2020

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme myös toisen verkkokurssin tällä aiheella. Sen hakuaika päättyy pe 15.5.2020. Lue lisää »
————————————

Askarruttaako oma jaksaminen arjessa? Uupumuksen kanssa voi oppia elämään ja keinoja sen hallitsemiseen on mahdollista löytää. Kurssilla käsitellään monipuolisesti ratkaisuja tilanteisiin, joissa sairaus ja sen aiheuttama uupumus vaikeuttavat arjen jaksamista. Tärkeintä on oppia kuuntelemaan itseään ja omaa kehoaan, oppia omia jaksamisen rajoja sekä löytää voimavaroja ja vahvuuksia, jotka kantavat eteenpäin sekä työssä että arjessa.

Kurssi on tarkoitettu MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville, joiden sairaus ei ole vaikea-asteinen.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkkovälitteisesti, joten se on osallistujille maksuton. Etätoteutuskanava on helppokäyttöinen kuvayhteydellä toimiva keskustelukanava. Kurssi toteutetuu asiantuntijan ohjauksella.

”Kurssilla heräteltiin miettimään omia toimintatapoja arjessa sekä niiden taustalla vaikuttavia toimintamalleja ja tunteita. Sain paljon lisätietoa palautumisesta ja opin tunnistamaan minulle arjessa voimavaroja ja iloa tuottavia asioita, joita toivottavasti osaan ottaa enenevässä määrin osaksi elämääni.”

 

Lisätietoja

kuntoutussuunnittelija
Annika Ingves
puh. 0400 231 898
annika.ingves@neuroliitto.fi


Haku

Täytä sähköinen hakemus nettisivuilla tai tulosta paperinen hakemus ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi).

Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5. krs
33100 Tampere

Hae kurssille »