Voimavaroja hyvinvointiin, Kokkola

Ajankohta ja kurssipaikka
pe–su 16.–18.8.2019, Kokkola, Original Sokos Hotel Kaarle

Hakuaika päättyy
18.6.2019
————————————

Voimavaroja hyvinvointiin -kurssilla kartoitetaan ja pohditaan arjessa tarvittavia voimavaroja ja itsestä huolehtimista sekä suhdetta omaan ympäristöön. Kurssilla pyritään löytämään hyvinvoinnin tueksi omia voimavaroja tukevia ja vahvistavia keinoja. Tule pohtimaan näitä asioita samassa elämäntilanteessa olevien kanssa ja asiantuntijoiden avustuksella.

Kurssi on tarkoitettu MS-tautia tai epilepsiaa, harvinaisia neurologisia tauteja sairastaville sekä pitkään mielenterveyden häiriöitä kokeneille aikuisille, joiden sairaus ei ole vaikea-asteinen. Kurssille voi osallistua yhdessä läheisen kanssa.

Kurssi järjestetään yhteistyössä Epilepsialiiton ja Mielenterveyden keskusliiton kanssa, joten kurssille osallistuu myös heidän kohderyhmäänsä.

Kurssi on osallistujille maksuton. Järjestämme majoituksen tarvittaessa.

Lisätietoja

Marjo Mäyrä
kuntoutussuunnittelija
puh. 040 565 6204
marjo.mayra@neuroliitto.fi

Haku

Täytä sähköinen hakemus nettisivuilla tai tulosta paperinen hakemus ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi). Jos mukaasi tulee läheinen, täytä myös hänen tietonsa.

Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5. krs
33100 Tampere

 

Hae kurssille »

 

Logo