Voimavaroja hyvinvointiin, Savonlinna

Ajankohta ja kurssipaikka
pe–su 4.–6.10.2019, Savonlinna, Punkaharju, Kruunupuisto

Hakuaika päättyy
10.9.2019
————————————

Voimavaroja hyvinvointiin -kurssilla kartoitetaan ja pohditaan arjessa tarvittavia voimavaroja ja itsestä huolehtimista sekä suhdetta omaan ympäristöön. Kurssilla pyritään löytämään hyvinvoinnin tueksi omia voimavaroja tukevia ja vahvistavia keinoja. Tule pohtimaan näitä asioita samassa elämäntilanteessa olevien kanssa ja asiantuntijoiden avustuksella.

Kurssi on tarkoitettu MS-tautia tai epilepsiaa, harvinaisia neurologisia tauteja sairastaville sekä pitkään mielenterveyden häiriöitä kokeneille aikuisille, joiden sairaus ei ole vaikea-asteinen. Kurssille voi osallistua yhdessä läheisen kanssa.

Kurssi järjestetään yhteistyössä Epilepsialiiton ja Mielenterveyden keskusliiton kanssa, joten kurssille osallistuu myös heidän kohderyhmäänsä. Näiden liittojen asiakkaat hakevat tälle kurssille oman järjestönsä kautta.

Kurssi on osallistujille maksuton. Järjestämme majoituksen tarvittaessa.

Lisätietoja

Pirkko Hämäläinen
kuntoutussuunnittelija
puh. 040 823 5685
pirkko.hamalainen@neuroliitto.fi

Haku

Täytä sähköinen hakemus nettisivuilla tai tulosta paperinen hakemus ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi). Jos mukaasi tulee läheinen, täytä myös hänen tietonsa.

Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5. krs
33100 Tampere

 

Hae kurssille »

 

Logo