facebook pixel

Kursseja julki vuodelle 2019

13.11.2018
Kategoriat: Yleinen
Neuroliiton ensi vuoden kurssit MS-tautia ja harvinaisia neurologisia sairauksia sairastaville on nyt julkaistu Neuroliiton kuntoutuspalveluiden ja Maskun neurologisen kuntoutuskeskuksen nettisivuilla. Kursseja toteutetaan eri puolilla Suomea. Osa kursseista sisältää yöpymisiä ja osa toteutetaan toistuvina tapahtumina. Etsi sopiva kurssi itsellesi!

 

Sopeutumisvalmennuskurssit ja avomuotoiset teemakurssit

Avomuotoiset kurssit ovat maksuttomia. Kursseilla, joissa yövytään, on aikuisille omavastuu 12 €/hlö/vrk. Omavastuumaksu sisältää kurssiohjelman, ruokailut ja majoittumisen. Kursseille voit osallistua, jos olet hiljattain sairastunut tai sairastumisestasi on hieman pidempi aika, mutta sairautesi ei ole vaikea-asteinen.

 

Kelan avomuotoiset kuntoutuskurssit

Kurssit on tarkoitettu MS-tautia sairastaville, joiden toimintakyky on muuttunut viimeisten vuosien aikana, ja jotka tarvitsevat tietoa ja tukea arjessa ja/tai työssä selviytymiseen. Kurssi sisältää 15 avopäivää, joista läheisellä on mahdollisuus osallistua yhteen päivään. Kurssin alussa tehdään kotikäynti arjessa selviytymisen kartoittamiseksi.
Kelan avomuotoiset kuntoutuskurssit MS-tautia sairastaville »

 

Kelan laitosmuotoiset kuntoutuskurssit

MS-tautia sairastavien laitosmuotoiset kuntoutuskurssit sopivat sekä hiljattain diagnoosinsa saaneille että pidempään sairastaneille, jotka kaipaavat tietoa ja tukea sairauden kanssa elämiseen. Ammattitaitoisen neurologisen kuntoutuksen asiantuntijoista koostuvan työryhmän tuella etsitään ratkaisukeinoja arkipäivän ongelmatilanteisiin.
Kelan laitosmuotoiset kuntoutuskurssit MS-tautia sairastaville »