facebook pixel

Neuroliiton uudet kuntoutussuunnittelijat esittäytyvät – tervetuloa Sanna ja Anni

6.4.2022
Kategoriat: Yleinen

 

Olemme saaneet Neuroliittoon kaksi uutta intoa ja tarmoa puhkuvaa kuntoutussuunnittelijaa. Kuntoutussuunnittelijat vastaavat STEA-rahoitteisten, eli Neuroliiton sopeutumista tukevien kurssien suunnittelusta ja toteutuksesta.

Sanna Rantanen aloitti loppusyksystä kuntoutussuunnittelijana Neuroliiton toimipisteessä Tampereella.

– Olen koulutukseltani terveydenhoitaja, diakoniatyöntekijä ja terveystieteiden maisteri. Minulla on pitkä historia järjestösektorilla, ja tulin työhön Neuroliitolle kriisityön parista. Erityisosaamiseni on vaativassa asiakastyössä. Vastoittain olen täydentänyt osaamistani opiskelemalla ratkaisu- ja voimavarakeskeiseksi työnohjaajaksi. Olen saanut nähdä isoja ja pieniä ihmeitä, kun ihminen tulee kuulluksi. Uskon vertaisuuden voimaan ja iloitsen mahdollisuudesta tukea kurssilaisiamme löytöretkillä omiin voimavaroihin ja uusien sopeutumiskeinojen löytymiseen. Nautin ja innostun ihmisten parissa työskentelystä. Palaudun ja rentoudun parhaiten luonnossa liikkuen ja oman perheeni kanssa touhutessa.

 

Anni Rytivaara on aloittanut työt kuntoutussuunnittelijana Oulussa.

– Olen koulutukseltani fysioterapeutti (YAMK). Valmistuin helmikuussa 2022 Sosiaali- ja terveysalan johtamisen koulutusohjelmasta. Työkokemusta minulla on laajasti erilaisista fysioterapeutin työtehtävistä sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta sairaalamaailmasta, avoterveydenhuollosta ja kotihoidosta. Yhdistystoiminta on tullut itselleni tutuksi partion ja MLL paikallisyhdistystoiminnan kautta. Luonto, perhe ja ihmisten tasa-arvoinen kohtelu ovat minulle tärkeitä arvoja. Tulen innolla ja mielenkiinnolla mukaan osaksi Neuroliiton avokuntoutuksen tiimiä.

 

Kuntoutussuunnittelijoiden yhteystiedot löydät täältä.