facebook pixel

Neuroliiton kuntoutuspalvelut mukana Apuväline 2022 -messuilla

25.4.2022
Kategoriat: Yleinen

Neuroliiton kuntoutuspalvelut ovat mukana Apuvälinemessuilla 11.–13.5.2022 Helsingin messukeskuksessa. Paikalla on Maskun neurologisen kuntoutuskeskuksen ja Neuroliiton kurssitoiminnan työntekijöitä.

Messupäivistä keskiviikko on suunnattu terveys- ja sosiaalialan päättäjille sekä apuvälinealan, kuntoutuksen ja terveydenhuollon ammattilaisille. Torstai ja perjantai ovat yleisöpäiviä, jolloin tervetulleita ovat kaikki esteettömyydestä, yhdenvertaisuudesta ja apuvälineistä kiinnostuneet. Torstai on myös opiskelijoille suunnattu messupäivä – myös avustajakoiraopiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita!

Neurologisen kuntoutuksen ammattilaiset jakavat tietoa Neuroliiton kattavista kuntoutuspalveluista niin neurologista sairautta sairastaville ja heidän läheisilleen kuin kuntoutus- ja hoitotyön ammattilaisille. Autamme neurologiseen kuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Tule tapaamaan meitä osastollemme 6d99, joka sijaitsee hallissa 6.

Nähdään messuilla!

Apuvälinemessujen logo