Koronaepidemian vaikutukset avokuntoutuskurssien järjestämiseen

16.3.2020
Kategoriat: Yleinen

(Päivitetty 25.11.2021)

Avokuntoutuksen sopeutumisvalmennuskursseissa noudatamme valtakunnallisten ja alueellisten terveysviranomaisten ohjeita ja suosituksia covid19-tilanteeseen liittyen. Olemme asettaneet kurssikohtaiset turvalliset maksimiosallistujamäärät ja huolehdimme turvaetäisyyksistä sekä noudatamme turvavälejä. Jotta kurssit toteutuisivat mahdollisimman turvallisesti, edellytämme osallistujilta kasvomaskin käyttöä, mikäli siihen ei ole terveydellistä estettä. 1.1.2022 alkaen tulemme todennäköisesti edellyttämään koronapassia kurssille osallistujilta.

Mikäli valtakunnalliset tai aluekohtaiset suositukset muuttuvat, voi sillä olla vaikutuksia suunniteltuihin kursseihin. Muutostilanteissa otamme suoraan yhteyttä ilmoittautuneisiin.

Katso kooste kursseista »