Haku

Hakeminen Neuroliiton omille kursseille

Kun haet kursseille, täytä sähköinen hakemus täällä tai tulosta paperinen hakemus tästä ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi).  Jos kyseessä on pari- tai perhekurssi, täytä myös läheisten tiedot.

Mikäli haet kurssin päätyttyä Kelalta matkakorvauksia ja/tai kuntoutusrahaa yön yli kestävältä kurssilta, tarvitset hakemuksen liitteeksi lääkärin suosituksen. Lääkärinsuosituksen ei tarvitse olla laaja lausunto vaan riittää, kun siinä on mainittu mille kurssille haet ja perusteet kuntoutuksen tarpeellisuudesta. Suosituksen ei myöskään tarvitse olla neurologin kirjoittama, vaan omalääkärin tai työterveyslääkärin suositus on pätevä. Lähetä suositus kuntoutussuunnittelijalle ennen kurssin alkua alla olevaan osoitteeseen.

Hakemus ja liite lähetetään osoitteeseen
Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5. krs
33100 Tampere

 

Hakeminen Kelan kuntoutuskursseille

Kelan kuntoutuskursseille haetaan Kelan lomakkeella KU 132 tai KU 104. Lisäksi tarvitset niihin kuntoutussuunnitelman tai lääkärin B-lausunnon kurssitarpeesta.

Avomuotoisten Kela-kurssien lisätiedot
kuntoutussuunnittelija
Annika Ingves
p. 0400 231 898
annika.ingves@neuroliitto.fi

Laitosmuotoisten Kela-kurssien lisätiedot
vastaava kuntoutussihteeri
Päivi Loukkaanhuhta

puh. 040 133 7010
paivi.loukkaanhuhta@neuroliitto.fi

kuntoutussihteeri
Mirka Lehtola

puh. 040 133 7009
mirka.lehtola@neuroliitto.fi

Logo