Työkyky ja työssä jaksaminen, verkko

kurssin teemana työkyky, pöydällä muistiinpanovälineet ja kahvikuppi

Ajankohta ja kurssipaikka
ma–pe 4.–8.5.2020, verkossa

Hakuaika päättyy
su 19.4.2020

————————————

Haluaisitko miettiä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien ja asiantuntijoiden kanssa, miten toimia kun sairaus haittaa työtä? Kurssilla etsitään keinoja työkyvyn tukemiseen esimerkiksi työpaikan järjestelyillä ja itsehoidon keinoin. Pohdimme myös omia voimavaroja suhteessa työssä jaksamiseen.

Kurssi on tarkoitettu työssä oleville tai työhön palaaville MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville.

Päivässä pidetään kaksi kahden tunnin mittaista verkkotapaamista, joiden lisäksi on itsenäisiä tehtäviä. Kurssilla keskustellaan, liikutaan ja ulkoillaan myös verkon välityksellä, mikäli se on mahdollista yhteiskunnallisessa tilanteessa.

Osallistumiseen tarvitaan tietokone, jossa on nettiyhteys, kamera sekä mikrofonilliset kuulokkeet.

Kelasta voit hakea kuntoutusrahaa myös tälle verkkokurssille, jos kurssin ajalta aiheutuu ansionmenetystä ja jos lääkäri on suositellut kurssia. Saat tästä lisätietoa kuntoutussuunnittelijalta.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkkovälitteisesti, joten se on osallistujille maksuton. Etätoteutuskanava on helppokäyttöinen kuvayhteydellä toimiva keskustelukanava.

”Kurssin hyödyllisintä antia oli se, miten työtä voidaan keventää pienilläkin muutoksilla, jotta arki olisi helpompaa ja siinä jaksaisi paremmin. Sain rohkeutta puhua sairaudesta työpaikalla.”

Lisätietoja

kuntoutussuunnittelija
Sanna Marjamäki
puh. 040 734 2782
sanna.marjamaki@neuroliitto.fi


Haku

Täytä sähköinen hakemus nettisivuilla tai tulosta paperinen hakemus ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Halutessasi voit pyytää paperisen lomakkeen kuntoutussuunnittelijalta (puh. 040 7342 782 tai sanna.marjamaki@neuroliitto.fi).

Neuroliitto ry
Aleksanterinkatu 21 A, 5. krs
33100 Tampere

Hae kurssille »